Our Brands

HABA – GERMANY

logo_habaΓερμανική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1938, με αποκλειστικό της στόχο την υψηλή ποιότητα σε παιδικά προϊόντα όπως  παιχνίδια, έπιπλα και χρηστικά αντικείμενα. Διάσημη στην Ευρώπη και Αμερική για τον σχεδιασμό και την ποιότητα των προϊόντων στη παραμικρή τους λεπτομέρεια, διαθέτει άριστη σχεδιαστική ομάδα από 16 επιστήμονες-σχεδιαστές με ειδικότητα στο παιδί (παιδαγωγοί, παιδοψυχολόγοι, ιστορικοί παιχνιδιού, βιομηχανικοί σχεδιαστές). Φιλοσοφία τους το “Είμαστε γονείς, όπως και οι πελάτες μας”. Η νοοτροπία των ειδικών της ΗΑΒΑ καθώς και η ποιότητα στα υφασμάτινα και ξύλινα της προϊόντα, επισφραγίζει την προτίμησή μας στη συγκεκριμένη εταιρεία.

 

 

DJECO – FRANCE

djeco-logoΓαλλική εταιρεία σχεδιασμού και κατασκευής υψηλής ποιότητας παιδαγωγικών παζλ, επιτραπέζιων παιχνιδιών και προϊόντων χειροτεχνίας. Το παιδαγωγικό παιχνίδι είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη ενός παιδιού και η συλλογή DJECO γίνεται ακόμη πιο διασκεδαστική, φανταστική και παράλληλα εκπαιδευτική.. Η δημιουργική ομάδα της DJECO, με καλλιτεχνική προσέγγιση, πάθος και εφευρετικότητα, καλεί τους ταλαντούχους εικονογράφους της να μας γοητεύσουν με τα παιχνίδια και τα σετ χειροτεχνίας της, κατασκευασμένα από σκληρό ανθεκτικό χαρτόνι και ασφαλή ξύλινα υλικά.

 

VILAC – FRANCE

Vilac has been the maker of high-quality, award-winning toys since 1911. Established in a tiny village in the Jura forests of Eastern France, it made perfect sense that the company was inspired by the area’s heritage of woodworking. Today, they offer a beautiful collection of unique toys to excite children and have lasting appeal for generations. Vilac is committed to the quality and safety of its products and all of their educational toys are tested for compliance with European standards (CE). These unique products will open your children’s eye’s to another world altogether. By designing and creating traditional wooden toys of their own, Vilac has done their part to keep play pure and simple for more than a century.

 

 

SIGIKID – GERMANY

SIGIKIDΓερμανική εταιρεία με ιστορία 60 ετών διεθνώς αναγνωρισμένη για την υψηλή ποιότητα και σχεδιασμό σε γούνινα, πάνινα και υφασμάτινα παιχνίδια. Χρησιμοποιεί πρώτης τάξεως υφάσματα, υποαλλεργικά και τόσο απαλά που κεντρίζουν όλες τις αισθήσεις του παιδιού και αποτελούν πάντα μια ζεστή αγκαλιά.

 

 

PINTOY – THAILAND

PINTOYSΗ εταιρεία PINTOY έχει πλέον καθιερωθεί ανάμεσα στις σημαντικότερες και ποιοτικότερες εταιρείες στην κατασκευή αυθεντικών, ανθεκτικών και ποιοτικών ξύλινων παιχνιδιών και παιδικών επίπλων. Προσφέρει στα παιδιά όλου του κόσμου την ευκαιρία να παίζουν με παιχνίδια γνήσια, διασκεδαστικά, παιδαγωγικά και χωρίς τοξικές μπογιές! Τα παιχνίδια και έπιπλα της PINTOY είναι κατασκευασμένα από τέλεια επεξεργασμένο ξύλο καουτσουκόδεντρου, το οποίο καλλιεγείτε σε φυτείες ειδικά για την ειταιρεία αυτή που χρησιμοποιεί μη τοξικά χρώματα βαφής.

 

 

EITECH – GERMANY

EITECHΓερμανικό εργοστάσιο με παράδοση στις μεταλλικές κατασκευές για μικρούς και μεγάλους. Άριστη ποιότητα για κατασκευές με τις οποίες εξασκείται το παιδιί στην ακρίβεια, στη λεπτομέρεια και στην παρακολούθηση οδηγιών. Κάθε συσκευασία δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσει το παιδί περισσότερα από ένα μοντέλο ή και κάτι μοναδικό δικό του. Οι κατασκευές μπορεί είναι απλές αλλά και να διαθέτουν σύστημα προσαρμογής μηχανισμού friction, μπαταρίας ή solar box (κίνηση με την ενέργεια του ήλιου).

 

 

TEIFOC – GERMANY

teifoc_logoΗ διάσημη ισπανική εταιρεία κατασκευής κεραμικών κατασκευών υπόσχεται στα παιδιά ατελείωτη διασκέδαση χρησιμοποιώντας την φαντασία τους και την δημιουργηκότητα τους! Το ειδικό τσιμέντο που χρησιμοποιεί η TEIFOC δυαλύεται στο νερό προσφέροντας στα παιδιά τη δυνατότητα να ξανακτίσουν την κατασκευή τους, ενώ τα πραγματικά τουβλάκια δίνουν την αίσθηση στους μικρούς μας φίλους πως είναι πραγματικοί οικοδόμοι!

 

LEARNING RESOURCES – USA

Learning_Resources_logo_lo-resΑμερικανική εταιρεία κατασκευής παιδαγωγικού υλικού. Για περισσότερα από 25 χρόνια αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για κάθε εκπαιδευτικό και γονέα με τα πολυβραβευμένα προϊόντα που προσφέρουν στα παιδιά ποιοτική ενασχόληση αλλά και διασκέδαση!

 

 

 

DUSYMA KINDERGARTEN – GERMANY

Logo-DusymaΓερμανική εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής ξύλινου παιδαγωγικού υλικού. Εξαιρετικής ποιότητας τα προϊόντα της DUSYMA, διακοσμούν αμέτρητα νηπιαγωγεία της Γερμανίας και Ευρώπης προσφέροντας στα παιδιά ποιοτική εκπαίδευση και στους εκπαιδευτικούς την πλέον αξιόπιστη λύση σε εποπτικό υλικό το οποίο μπορούν να αξιοποιήσουν για το καλό των παιδιών.

 

 

SCHUBI – GERMANY

schubi_logoΓερμανική εταιρεία κατασκευής ποιοτικών μαθηματικών παζλ και καρτών για ανάπτυξη και καλλιέργεια λόγου. Το εργοστάσιο της εταιρείας βρίσκεται στο Braunschweig, κοντά στο Αννόβερο και είναι πασίγνωστο για την ποιότητα και την αξία του παιδαγωγικού της υλικού. Πολοί λογοθεραπευτές προτιμούν την SCHUBI για την εξάσκηση του επαγγέλματός τους όπως και πολλοί γονείς για μάθημα στο σπίτι με τα παιδιά τους!